Accessories :
- 1/2 medium roots
- 30 plastic cake
- 1 pair of sausages
- 2 seeds chicken
- 2 pieces of chicken
- 1/4 cup peanut shells not
- Compatible sweet peppers
- 1 corn salad
- 30 plastic cake
- 1 pair of sausages
- 2 seeds chicken
- 2 pieces of chicken
- 1/4 cup peanut shells not
- Compatible sweet peppers
- 1 corn salad
- Olive Oil
- 1 onion
- 4 cloves garlic minced peeled washed
- Peanut Butter
-1 / 2 cup dried shrimp
Do it :
- Onion : peeling. shells , washed , chopped to flavor .- The root is washed , peeled , cut into long thin fibers , fried cassava with 2 tablespoons of olive oil for nine- Sausage cooked , cut into thin erosion- Shredded chicken long fiber- Hot chicken dispel , Coated thin , long strands chopped- Roasted peanuts , crushed concrete beams do not really- Xalach odd washed , stems removed between the hard , long shredded-1 / 2 cup dried shrimp sauteed bring up the aromatic- Rice Paper for plastics to apply warm water washed , put on rice paper towel or cloth moistened with water to lettuce , roots 1 , 3 slices of sausage , 1 small egg -like illustrations , the book for then tighten the book will be more beer beef as the rainbow colors .The use of a wet towel to keep moist cake , then you can book many books and is very fast . You can use this secret to rolling egg rolls or spring rolls .* How do the dots :For 2 tablespoon oil in a small casserole , opened fire when high heating oil for low heat sauté garlic minced garlic into gold . For 1/2 cup sweet soy at + 1/8 cup water + sugar + 2 tablespoons vinegar ( seasoned to fit your mouth as you like salty or sweet ) + 2 tablespoons of peanut butter and stir well just turn off the stove to cool -offNote: This sweet soy can do much to spend on glue in the refrigerator to eat slowly .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CÁCH LÀM
- 1/2 củ sắn loại trung bình
- 30 bánh tráng dẻo
- 1 cặp lạp xưởng
- 2 hột gà
- 2 miếng thịt gà
- 1/4 chén đậu phộng không vỏ
- Tương ngọt, ớt
- 1 bắp xà lách
- Dầu Olive
- 1 củ hành
- 4 tép tỏi bóc vỏ rửa sạch bằm nhuyễn
- Bơ đậu phộng
-1/2 chén tép khô
Cách làm:
- Củ hành : Lôt. vỏ, rửa sạch, xắt nhỏ để khử cho thơm.
- Củ sắn lột vỏ rửa sạch, xắt thành sợi dài mỏng, xào củ sắn với 2 muỗng canh olive oil cho chín
- Lạp xưởng nướng chín, thái xợi mỏng
- Thịt gà xé sợi dài
- Hột gà đánh tan, tráng mỏng, xắt từng sợi dài
- Đậu phộng rang vàng, đâm bể đừng nát lắm
- Xàlách lặt rửa sạch, cắt bỏ cọng cứng giữa, xắt sợi dài
-1/2 chén tép khô đem xào lên cho thơm
- Bánh tráng thoa nước ấm cho dẻo để cuốn, đặt bánh tráng trên khăn hoặc miếng vải đã thấm nước, để rau xà lách, 1 củ sắn, 3 lát lạp xưởng , 1 ít trứng gà giống như hình minh họa, cuốn lại cho thật chắt sau đó sẽ được cái cuốn bò bía nhiều màu sắc như cầu vòng.
Công dụng của khăn ướt là để giữ ẩm bánh tráng, khi đó bạn có thể cuốn nhiều cuốn và rất nhanh. Có thể dùng bí quyết này để cuốn chả giò hoặc gỏi cuốn.
*Cách làm tương chấm:
Cho 2 muỗng canh dầu ăn vào soong nhỏ, mở lửa cao khi dầu nóng cho tỏi bằm vào hạ lửa xào cho tỏi vàng. Cho 1/2 cúp tương ngọt vào + 1/8 chén nước lọc + 2 muỗng canh dấm + đường (nêm sao cho vừa miệng tuỳ thích mặn hay ngọt) + 2 muỗng canh bơ đậu phộng vào quậy đều vừa xôi tắt bếp để nguộị
Ghi chú: tương ngọt này có thể làm nhiều cho vào keo để dành trong tủ lạnh ăn dần.
Chúc mọi người có món bò bía cuối tuần mát mẻ trong những ngày cuối tuần nóng bức nhé.
Post a Comment